Leveransenivå

Leveransenivå

Dersom du er ute etter ein bustad som er enkel å vedlikehalde med moderne løysingar har du kome til rett stad. Alverparken er planlagd som eit triveleg og sosialt bustadfelt med stort fokus på trivsel blant bebuarane.

 

Leveransenivå

I Alverparken er det lagt vekt på vel gjennomtenkte løysingar og gode kvalitetar for å gje deg som kjøpar enkle rammer i kvardagen.  Overflatene vil vere moderne med slette vegger og tak – her vert det gipsa, sparkla og måla. Alle overgangar vert lista.

SOVEROM

Fleire av leilegheitene får hovudsoverom med privat bad og garderobe. Hovudsoverommet vert romsleg med god plass til dobbeltseng og garderobe. Alle soveromma vert lysmalte med eikeparkett på golv.

VASKEROM/TEKNISK ROM

Vaskerom i leilegheitene får flislagde golv. Her vert veggene måla og det plasserast sluk i golvet. Her vil det vere opplegg for vaskemaskin.

ENTRÈ

Entrè gjev både deg og gjestar ein varm velkomst. Yst i gongen vert golvet flislagd. Vidare vert det eikeparkett. Veggane og himling vil bli måla i lyse fargar.

STOVE

Stova vert romsleg. Her er det pene overflater med eikeparkett på golv og lysmalte overflater. Stova ligg i ei open løysing mot kjøkenet, med ei praktisk rominndeling som gjev naturlege avgrensa soner mellom stove og etestove. Store vindaugsflater set den flotte utsikta i fokus. Det er utgang til altan.

KJØKEN

Kjøkkenet i leilegheitene vert lekre og moderne. Innreiinga vert levert av kvalitetsleverandør Designa. Kvite, slette frontar gjev eit pent heilskapsinntrykk saman med integrerte kvitevarer. Kvitevarer vert levert.

BADEROM

Leilegheitene vert levert med lekre, heilflisa bad.
Baderomsinnreiinga leverast av Linn Bad og er av typen “Hilde” i kvit høgglans.

Kjøkken

Alle kjøken kan verte tilpassa kjøpers ønske dersom det vert avklart i tidleg i prosessen.